Japonský kuchyňský nůž ručně kovaný ve městě Sakai. Porcovací model Sujihiki, vynikající na krájení tenkých...
Kvalitně zpracovaný brusný kámen, s hustou koncentrací velmi jemných vzduchových kapsiček. Má vynikající...
Tradiční nůž na pečivo s čepelí z nerezové oceli s výrazným vroubkováním a ergonomicky tvarovanou rukojetí ze dřeva...
Univerzální jídelní nůž s ručně kovanou čepelí z nerezové oceli. Vyráběný v Katalánsku, pochází z...
Nepostradatelný japonský nůž Santoku pro rychlé a efektivní krájení. Čepel má speciálně navržené hluboké...
Japonský kuchyňský nůž ručně kovaný ve městě Sakai. Všestranný model Gyuto s povrchovou úpravou Kurouchi a dubovou rukojetí.
Japonský kuchyňský nůž ze série Hocho Kobo, navržen designérkou Fumie Shibata. Tradiční model Deba v menším provedení,...
Japonský kuchyňský nůž ručně kovaný ve městě Sakai. Nepostradatelný model Santoku s precizní Kiritsuke špičkou.
Japonský kuchyňský nůž ručně kovaný ve městě Sakai. Nepostradatelný model Santoku s precizní Kiritsuke špičkou. Čepel z...
Univerzální kuchyňský nůž Gyuto, s čepelí z damaškové oceli a ebenovou rukojetí.
Ručně vyráběný kuchyňský nůž z nerezové oceli v tradičním japonském tvaru Nakiri. Ideální nůž na krájení...
Malý kuchyňský nůž od Pallarés Solsona z nerezové oceli a rukojetí z tvrdého dřeva boxwood. Typický a nezaměnitelný...
Japonský kuchyňský nůž ručně kovaný ve městě Sakai. Užitečný model Nakiri pro krájení ovoce a zeleniny. Čepel z damaškové...
Nastavení