nože
Nůž typu Deba je určen k filetování ryb a porcování vykostěného masa. Tento nůž má délku čepele pouze 105 mm, a je proto vhodný pro přípravu ryb menší velikosti.
Přírodní brusný kámen malé velikosti. Jedná se o přírodní kámen z oblasti Pyrenejí na severu Španělska.
Kuchyňský nůž od Pallarés Solsona z nerezové oceli a rukojetí z tvrdého dřeva boxwood.
Tradiční nůž na pečivo vyrobený ve španělské Solsoně. Čepel je z nerezové oceli a rukojeť ze dřeva boxwood.
Nůž typu Sashimi, nebo také Yanagiba (vrbový list) se obvykle používá ke krájení syrových ryb pro tradiční japonský pokrm sashimi. Jádro čepele je vyrobeno z tvrdé oceli SLD a...
Ručně vyráběný kuchyňský nůž z nerezové oceli v tradičním japonském tvaru Nakiri, ideální na krájení ovoce a zeleniny.
Nůž typu Deba je určen k filetování ryb a porcování vykostěného masa. Jádro čepele je vyrobeno z tvrdé oceli SLD(Semi-Stainless Steel), a je potaženo měkčí nerezovou ocelí....