Nejlepší dárky pro dobrodruhy

Dobrodruh je člověk, který upřednostňuje zážitky před materiálními dárky. Má touhu neustále objevovat a zkoušet nové. Trávit čas v přírodě mu přijde osvobozující, ať už je tam sám nebo se svými nejbližšími. Čím překvapit a potěšit osobnost s dobrodružnou duší? 

Pokud si nevíte rady s výběrem, prozkoumejte i naše další články plné tipů na nejlepší dárky pro….
🛠️…zručné nadšence
🪴…pěstitele
✏️…kreativní duše

262-7_adler-yankee-hatchet-tokyotools-web08

Kapesní nože pro kemping nebo bushcraft

Mezi kempováním a bushcraftem je poměrně rozdíl. Jedno je rekreační pobyt v přírodě za účelem odpočinku a načerpáním energie, druhá aktivita vyžaduje soubor znalostí a dovedností pro přežití v přírodě. Někdo, kdo si užívá nezávislý a blízký kontakt s divočinou, dozajista ocení kvalitní nůž, který ho za žádných okolností nezklame.

Zavírací nůž Pallares Solsona

Kempingový nůž Misuzu

Japonský kapesní nůž Kotoh Wenge

301-2_kotoh-japonsky-kapesni-nuz-tokyo-tools-praha-04

Kempingový gril pro táboření

Malý přenosný gril je skvělý způsob, jak zvýšit intenzitu outdoorových zážitků. Bushbox je vyroben z lehkého, odolného titanového materiálu, čímž se stává spolehlivým společníkem na grilováním, a to kdekoliv se rozhodnete vyrazit. Neopomeňte také praktický kožený obal a lehký podpalovač z recyklovaných materiálu a výjimečnému zážitku z venkovního kuchtění už nic nestojí v cestě.

Podpalovač Weltevree

Kožený obal na Bushbox XL

Kempingový gril Bushbox XL

424-5_gril-bushbox-xl-tokyo-tools-02

Legendární japonský nůž Higonokami

Tradiční kapesní nůž je nositelem jedinečných hodnot a dlouholeté historie, která sahá až do 19. století. Pro svou praktičnost a precizní design se dnes těší oblibě po celém světě. Ať už hledáte dárek pro sestru, která ráda cestuje jen s batohem na zádech, nebo třeba pro tatínka, který miluje trávit čas u vody rybařením, tímto kouskem rozhodně nezklamete. 

✨ Higonokami Warikomi

✨ Higonokami VG10

✨ Higonokami Blue Steel Damascus

163-1_higonokami-knife-gold-202207-web4

Sada ručně vázaných mušek

Muškaření zdůrazňuje zodpovědné praktiky při lovu, jako například chytání a pouštění ryb zpět do vody. Mnoho lidí vnímá tento sport jako formu meditace a vymanění se ze stresů každodenního života a napojení se na přírodu. Ve spolupráci s jedním z předních českých muškařů Janem Šimanem, majitelem GoFlyfishing, představujeme praktický muškařský set.

Sada ručně vázaných mušek

Muškařský set Tokyo Tools & Jan Šiman

466_01-tokyo-tools-jan-siman-muskarsky-set

Dárkový voucher 

V případě, že si nejste jisti, zda-li se trefíte do vkusu obdarovaného, pro vás máme dárkové vouchery v několika hodnotách. Dáváte tak svým blízkým možnost vybrat si to, co skutečně ocení a co jim přinese největší hodnotu. 

✨ Dárkový voucher TT 

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz