Nejlepší dárky pro zručné nadšence

Čím udělat radost lidem, kteří ze všeho nejraději tráví čas tvořením ve svém ateliéru, dílně nebo garáži? Zájem o ruční a řemeslné práce, které si žádají řádnou dávku zručnosti nejvíce ukojíte kvalitním nářadím. Takovým, které člověku nejen usnadní práci, ale bude ho svým designem a precizním provedením inspirovat k ještě lepším výkonům.

Pokud si nevíte rady s výběrem, prozkoumejte i naše další články plné tipů na nejlepší dárky pro….
🎒…dobrodruhy
🪴…pěstitele
✏️…kreativní duše

403_hultafors-metr-skladaci-trhularsky

Ateliérová sada se vším potřebným

Proč se spokojit s málem, když můžete mít to nejlepší. Nabízený set obsahuje praktický tool box na nářadí, malý kulatý šroubovák se sadou bitů, ruční pilku, luxusní vodováhu a skládací metr. Tyto nástroje nejenže pomohou zručnému kreativci v jakékoliv řemeslné práci, ale přinesou mu i radost ze zpracovávání. Jedná se o perfektní způsob, jak ukázat, že si vážíte jeho nápadů a chcete podpořit jeho vášeň pro tvoření.

✨   Ateliérová sada Tokyo Tools

400_01-tokyo-tools-atelierova-sada

Designový Tool Box

Nenechte se zmást. Tool Boxy se z dělnických koutků dostaly do designových shopů, moderních interiérů a především k široké veřejnosti bez ohledu na věk, zájmy nebo celkový lifestyle. Používají je všichni, ať už je potřeba zorganizovat sadu výtvarných potřeb, domácího nářadí nebo zahradního náčiní. Vyberte si z několik variant a barev ten nejlepší pro vaše blízké.

✨ Tool Box Toyo Steel Stříbrný 

310-9_toyo-steel-tool-box-t320-silver-13

Luxusní nářadí pro domácí kutily

Dejte najevo členům rodiny, kteří se pravidelně starají o funkčnost vaší domácnosti, jak moc si vážíte jejich práce. Není nad radost z dobře odvedené práce, ještě víc si kutilství člověk však užije, když jde práce krásně od ruky. A čím jiným toho docílit než správnými nástroji, jako například prémiovými šroubováky, skladnou ruční pilkou nebo designovou vodováhou. 

✨ Double set šroubováků se sadou bitů 

✨ Ruční japonská pila Hishika Aya 

✨ Vodováha z ořechového dřeva Marples

286-2_286-6-double-set-sroubovaku-se-sadou-bitu-elementary

To nejlepší pro truhlářství a tesařství

Vybrat správný vánoční dárek pro truhláře a řezbáře může být výzvou, ale také skvělou příležitostí ukázat, že oceňujete jejich kreativitu a zručnost. Přemýšlejte o nástrojích a pomůckách, které jim pomohou zdokonalit jejich řemeslo. Vyberte si z nabídky řezbářských setů, truhlářských kladiv a japonských dlát.

✨ Japonská truhlářská dláta Shusaku Oire Nomi 

✨ Řezbářský set Power Grip 

✨ Truhlářské kladivo Masatura Square 

346-4_japonska-dlata-shusaku-oire-nomi

Dárkový voucher 

V případě, že si nejste jisti, zda-li se trefíte do vkusu obdarovaného, pro vás máme dárkové vouchery v několika hodnotách. Dáváte tak svým blízkým možnost vybrat si to, co skutečně ocení a co jim přinese největší hodnotu. 

✨ Dárkový voucher TT 



Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz