Nejlepší dárky pro pěstitele

Milovníci zahradničení hledají neotřelé cesty k dosažení rozkvetlé zahrady nebo balkonu. Svůj volný čas nejraději tráví v obklopení zelenajících se sazeniček, květinových záhonů nebo voňavých ovocných stromů. Dopřejte jim prémiové nástroje, díky kterým své pěstitelství pozvednou na novou úroveň.

Pokud si nevíte rady s výběrem, prozkoumejte i naše další články plné tipů na nejlepší dárky pro….
🎒…dobrodruhy
🛠️…zručné nadšence
✏️…kreativní duše

463-7_01-tokyo-tools-kenzan-kulaty 

Luxusní zahradní nůžky

Mít skutečně ostré nůžky, které ověřily celé generace zahradníků, je alfou a omegou pro efektivní práci na zahradě. V dnešní době hraje velkou roli nejen funkčnost a praktičnost, ale také estetika. Vyberte dárek, který bude mimo jiné také pastvou pro oči a ponořte se do našeho portfolia designových produktů.

Zahradní nůžky Toyama Hamono

Květinové nůžky Toyama Hamono Ikebana

Zahradní nůžky Whiteley England

370-2_kvetinove-nuzky-toyama-hamono-ikebana-t-8-pg

Sada pro balkonové pěstitele

Ideální dárek pro ty, kteří si užívají zahrádkářství i v omezeném prostoru. Pořiďte svým přátelům či rodině sadu nástrojů vytvořenou pro moderní život ve městě. Malé hrábě, přesazovací lopatka a drobná provzdušňovací jehla jsou skvělé pro údržbu zimní zahrady, péči o pokojovky nebo zeleninu na terase.

Balkonová sada Asano Mokkousho

271-2_12-tokyotools-praha-asano-balkonova-sada

Vše na jednom místě

Japonský Tool Box je “must-have”. Dávno už se nejedná jen o krabici na nářadí, díky svému atraktivnímu designu jej dnes už používají lidé po celém světě jako úložný prostor v podstatě na cokoliv. Takový pěstitel jej krásně využije nejen na drobné nářadí a květinové nůžky, ale taky k organizaci sbírky semínek.

Tool Box Toyo Steel Modrý

316-1_toyo-steel-tool-box-y350-blue-6

Produkty pro aranžmá květin a ikebanu

Kdokoliv, kdo miluje na stole čerstvé květiny, si jistě potrpí na estetickém prostředí. Takový člověk si zaslouží stylové nástroje, které budou beze slov podtrhovat jeho kreativní duši. Vybraný dárek by měl odrážet váš respekt k jeho či její vášni a poskytnout prostředky k vytváření nádherných květinových kompozic. Prohlédněte si portfolio floristických nůžek, skvělou volbou může být také nerezový kenzan pro umění ikebany.

Japonský nerezový Kenzan

Nůžky Mini Okubo Pink

Floristické nůžky Sakagen Japan

Japonské nůžky Ikenobo

591-5_06-tokyo-tools-sakagen-nuzky 

Dárkový voucher 

V případě, že si nejste jisti, zda-li se trefíte do vkusu obdarovaného, pro vás máme dárkové vouchery v několika hodnotách. Dáváte tak svým blízkým možnost vybrat si to, co skutečně ocení a co jim přinese největší hodnotu. 

✨ Dárkový voucher TT 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz