Nejlepší dárky pro kreativní duše

Všichni známe toho jednoho člověka, který neustále srší novými nápady. Ve volném čase maluje, píše, šije nebo si každou chvíli rezervuje další a další kurzy keramiky a vaření. Někomu s tolika zájmy a nadšením pro tvoření vykouzlíte úsměv na tváři jakýmkoliv nástrojem, který jeho či její koníček povýší na profesionální úroveň.

Pokud si nevíte rady s výběrem, prozkoumejte i naše další články plné tipů na nejlepší dárky pro….
🛠️…zručné nadšence
🪴…pěstitele
🎒…dobrodruhy

531-1_01-tokyo-tools-gekkoso-detsky-set-2

Výtvarné potřeby

Pro japonské výtvarné potřeby Gekkoso Ginza má většina umělců v Tokiu slabost. Jsou renomované pro svou vysoce kvalitní výrobu, což znamená, že je každý produkt stvořen s maximální péčí a pozorností k detailu. Akvarelové barvy i malířské štětce podnítí tvůrčí mysli a umožní vytvořit skutečná umělecká díla. Vyberte pro své blízké to nejlepší z naší sekce Art Supplies.

Malířské štětce Gekkoso Ginza

Set akvarelových barev

Plnící štětec Gekkoso Ginza

561-2_02-tokyo-tools-gekkoso-set-12-barev

Prémiové nástroje pro šití

Vybírat vánoční dárek pro milovníka šití je skvělým dobrodružstvím, možností je totiž spoustu. Můžete se ponořit do nákupu skvělých látek a obklopit se všemožnými barvami a vzory. Nebo sáhněte rovnou po kvalitních nástrojích, jako jsou šicí sady a krejčovské nůžky. Nezapomeňte také na šicí doplňky, jako spínací špendlíky, clipper nebo sketch book.

Šití Merchant & Mills Box

Krejčovské nůžky Tamasaburo Diawood

Sketch Book Merchant & Mills

214-3_merchant-mills-sewing-box-tokyotools-22-07-web04

Tool Box pro dokonalou organizaci

Skvěle poslouží jako šperkovnice, schránka na výtvarné potřeby, box pro vzorky výběrové kávy a mnoho dalšího. Potěšíte jím kohokoliv, kdo si potrpí na estetiku a rád se obklopuje stylovými bytovými doplňky, které upoutají pozornost. Takový designový Tool Box si totiž nezaslouží, aby skončil zavřený v hloubi skříně.

Tool Box Toyo Steel White

504-3_09-tokyo-tools-toyo-steel-y350-white

Pro milovníky papíru

Není nic jednoduššího než potěšit lidi, kteří milují trávit čas v luxusních papírnictvích. Zahrajte na jejich kreativní notu tím, že jim pořídíte potřeby pro skicování, kreslení a scrapbooking. Nemůžete šlápnout vedle s různorodými výtvarnými potřebami, skicákem, kvalitními nůžkami na papír nebo pastelkami. 

Skicáky Gekkoso Ginza

Kožený penál Gekkoso Ginza

Nůžky na papír Merchant & Mills

Pastelky na sklo Gekkoso Ginza

522-3_03-tokyo-tools-gekkoso-pastelky-na-sklo-2

Dárkový voucher 

V případě, že si nejste jisti, zda-li se trefíte do vkusu obdarovaného, pro vás máme dárkové vouchery v několika hodnotách. Dáváte tak svým blízkým možnost vybrat si to, co skutečně ocení a co jim přinese největší hodnotu. 

✨ Dárkový voucher TT 

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz