Používáme soubory cookies Pro zajištění správného fungování webu, personalizaci obsahu a zlepšování našich služeb používáme soubory cookies. Některé jsou nezbytné pro fungování webu, jiné využíváme pro analytické a marketingové účely. Kliknutím na „Přijmout všechny" souhlasíte s jejich používáním. Své preference můžete kdykoli změnit.
Syntetický vodní brusný kámen vyrobený v japonské Ósace. Ideální pro většinu broušených čepelí, jako jsou kuchyňské nože, hoblíky, sekery, dláta, zahradnické nůžky a další.
Japonský kuchyňský nůž ručně kovaný ve městě Sakai. Užitečný model Nakiri pro krájení ovoce a zeleniny. Čepel z uhlíkové oceli s povrchovou úpravou Nashiji a dubová...
Japonský kuchyňský nůž, ručně kovaný ve městě Sanjo. Užitečný model Nakiri pro krájení ovoce a zeleniny, vyrobený z oceli SLD s nerezovým opláštěním a rukojetí z karbonizovaného...