Japonský kuchyňský nůž ze série Hocho Kobo, navržen designérkou Fumie Shibata. Tradiční model Yanagiba s dlouhou, jednostranně...
Syntetický vodní brusný kámen vyrobený v japonské Ósace. Ideální pro většinu broušených čepelí, jako jsou kuchyňské nože, hoblíky, sekery, dláta, zahradnické nůžky a další.
Japonský kuchyňský nůž ručně kovaný ve městě Sakai. Všestranný model Gyuto s precizní Kiritsuke špičkou. Čepel z...
Jednoduché kožené pouzdro, ručně vyrobené z hnědé přírodní kůže. Z jedné strany má vyražené logo Pallarés a...
Kuchařský nůž s čepelí z nerezové oceli a robustní, ergonomickou rukojetí ze dřeva boxwood. Ručně vyráběný v Katalánsku,...
Malý kuchyňský nůž od Pallarés Solsona z nerezové oceli a ergonomickou rukojetí z olivového dřeva. K dispozici ve velikostech,...
Japonský kuchyňský nůž, ručně kovaný ve městě Sanjo. Nepostradatelný model Santoku, vyrobený z uhlíkové oceli Aogami #2 s...
Tradiční nůž na šunku od Pallarés Solsona s nerezovou čepelí a dřevěnou rukojetí je dlouhý, ostrý a nabízí...
Nerezový nůž na žampiony s olejovanou bukovou rukojetí a kartáčkem s přírodními štětinami. Německá značka Redecker, s...
Japonský kuchyňský nůž, ručně kovaný ve městě Sanjo. Užitečný model Nakiri pro krájení ovoce a zeleniny. Je vyrobený z...
Japonský kuchyňský nůž, ručně kovaný ve městě Sanjo. Nepostradatelný model Santoku, vyrobený z oceli SLD s nerezovým...
Japonský kuchyňský nůž ručně kovaný ve městě Sakai. Nepostradatelný model Santoku s povrchovou úpravou Kurouchi a dubovou rukojetí.
Kuchyňský sekáček od Pallarés Solsona s nerezovou čepelí a nýtovanou rukojetí ze stabilizovaného dřeva. Vyvážený,...
Japonský kuchyňský nůž ručně kovaný ve městě Sakai. Porcovací model Sujihiki, vynikající na krájení tenkých...
Nastavení