Tool Box pro všechny vaše hobby

Že je Tool Box sexy bytový i módní doplněk už dávno víme. Možností jeho využití jsou nekonečné a inspirace není nikdy dost. Proto vám sdílíme další hromadu nápadů, jak vám může designový box posloužit v každodenním životě. Je totiž skvělým parťákem pro všechny vaše koníčky. No fakt – mrkejte! 

2toyo_steel_tokyo_tools_tool_box

Pokojovky jsou život

Kdo alespoň na chvíli nepodlehl trendu pokojovek, jakoby nebyl. Je jedno, jestli váš domov zdobí obrovská monstera nebo jste rádi, že udržíte při životě malý kaktus na pracovním stole. Jakékoliv rostlinky probouzí život v prostředí, ve kterém trávíte tolik času. Starejte se o ně s láskou a dopřejte drobným kytkám stylový "kabátek" v podobě barevných Tool boxů. 

11toyo_steel_tokyo_tools_tool_box

4home_tool_box_toyo_steel

.
.
.
.

Outdoor aktivity for the win

Tahle část je pro všechny, kteří ve volném čase utíkají ven – do lesa, k vodě, do skateparku, zkrátka kamkoliv na vzduch. Tool box skvěle poslouží jako úložný prostor pro rybářské potřeby, sportovní a kempingové vybavení nebo třeba jako krabička na oblíbenou svačinku. Nedopusťte, aby se na něj jen prášilo a vytáhněte jej ven, jen ať dělá pořádnou parádu!

1toyo_steel_tokyo_tools_tool_box

toyo steel blog tokyo tools 29-07

Špinavé ruce a prázdná hlava

Občas si člověk nejvíc odpočine, když vypne hlavu a nechá na chvíli makat ruce. Tool box je jako stvořený pro všechny, kteří nejvíc relaxují ve své dílně nebo garáži. Ať už volný čas trávíte pod kapotou auta, se svým endurem nebo milujete domácí kutilství, nenechte pracovní nástroje volně povalovat všude okolo. Vaše nářadí vám věrně slouží každý den, tak mu poskytněte odpovídající péči a řádně jej skladujte. 

BLOG POST: Ako správne uskladniť svoje pracovné nástroje

9toyo_steel_tokyo_tools_tool_box

14toyo_steel_tokyo_tools_tool_box

Tvořím, tedy jsem

Štětce, klubka vlny, akvarelové barvy, psací potřeby, ústřižky papírů nebo šicí potřeby. Mějte vždy všechno po ruce a na jednom místě. Mít všechno hezky zorganizované šetří spoustu času. Času, který můžete využit ke kreativním činnostem a tvoření. Pokud jste umělecká duše, tak je pro vás estetika dozajista důležitá, proto by se měla propsat nejen do vašich výtvorů, ale i do prostředí, kterým se obklopujete. 

13toyo_steel_tokyo_tools_tool_box

 

Japonské tool boxy Toyo Steel: Unisex a All-Age

Toyo Steel spolupráce s fashion značkami

Nekonečné množsví využití Tool boxu v domácnosti

Prohlédout všechny Tool Boxy>>

.
.
.
.
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz