V pátek 29. března a během celého velikonočního víkendu bude náš showroom uzavřen. Děkujeme za pochopení.

Toyo Steel spolupráce s fashion značkami

Tool boxy od značky Toyo Steel jsou perfektní schránkou na ukládání různých artefaktů, které si doma shromažďujeme. Z čistě praktického produktu pro řemeslníky se postupně vyvíjela ikona, na jejíž estetiku, jednoduchost a praktičnost dnes nedá spousta lidí dopustit.

 

Oblíbenost a jednoduchost tohoto kovového boxu neutekla ani značkám, které jsou na první pohled od japonského výrobce nástrojů hodně vzdálené. Přesto (a právě proto) vzbudilo jejich spojení s Toyo Steel zájem zákazníků i sběratelů z celého světa. Kolaborace dvou značek jsou poslední roky doménou převážně fashion a streetwear světa. A právě na tyto kolaba se nyní podíváme. V Toyo Steel byli totiž osloveni ke spolupráci některými z nejznámějších streetwear značek současnosti jako je Supreme nebo Neighborhood.

 

Supreme x Toyo Steel

Newyorská skateboardová značka Supreme je známá svým limitovaným počtem produktů a neuvěřitelnou škálou spoluprací s celou řadou slavných firem nebo umělců. Mezi nejznámější spolupráce můžeme řadit ty s Louis Vuitton, Nike, The North Face, Rimowa nebo Timberland. A Toyo Steel se v roce 2022 zařadilo mezi ně. V srpnu byly součástí Supreme kolekce i červené a modré tool boxy. Supreme vsází při spolupráci na jednoduchost. Toho se jejich tým držel i při této spolupráci, když odlišení od běžného tool boxu spočívalo v nápisu Supreme přec celé horní víko. Maloobchodní cena produktu byla standardních 1090 Kč, ale fanoušci Supreme a Toyo Steel je často přeprodávali i za dvojnásobek této ceny.

Supreme_TOYO_Steel_Toolbox_Tokyo_Tools_small

SRL x Toyo Steel

Písmena SRL jsou zkratkou pro název Specimen Research Laboratory. Jde o podznačku známé streetwear značky Neighborhood (NBHD). SRL má běžnou nabídku oblečení jako jsou košile nebo kalhoty, ale součástí kolekcí jsou velmi často i produkty denní potřeby jako jsou produkty do domácnosti nebo na zahradu. Zahradničení je totiž oblíbené hobby jednoho ze zakladatelů Shizuke Takizawy. Značky Toyo Steel a SRL společně vytvořily celou řadu produktů jako je stylový TRW vozík nebo kolekci černých tool boxů. Při této spolupráci by tak měli zpozornět hlavně fanoušci zahradničení, kteří si potrpí na japonský streetwear a chtějí tyto své záliby zkombinovat.

02_SRL_TOYO_Steel_Toolbox_Tokyo_Tools

03_SRL_TOYO_Steel_Toolbox_Tokyo_Tools

01_SRL_TOYO_Steel_Toolbox_Tokyo_Tools

 

FDMTL x Toyo Steel 

Značka FDMTL se specializuje na výrobu denimových produktů. Japonský denim má globálně skvělou pověst pro svoji kvalitu a dlouhověkost. Jde o řemeslně skvěle odvedenou práci. V Toyo Steel pro FDMTL připravili speciální verzi tool boxu, která je vyvedena v indigo modré barvě se šachovnicovým vzorem. Inspiraci pro barevné provedení byla klasický japonský motiv Kasuri.

01_FDMTL_TOYO_Steel_Toolbox_Tokyo_Tools

 

Gelcare x Toyo Steel

Značka Gelcare je kanadská značka specializující se na manikúru a gelové laky bez chemikálií. V Toyo Steel pro ně vyrobili speciální boxy určené pro profesionály. Velký, černý, lesklý box vypadá na první pohled luxusně. Díky jednotlivým přihrádkám zůstává v boxu vše na svém místě, přehledné a na dosah ruky.

01_GELCARE_TOYO_Steel_Toolbox_Tokyo_Tools

02_GELCARE_TOYO_Steel_Toolbox_Tokyo_Tools

 

Supreme, SRL, FDMTL a Gelcare jsou námi vybrané spolupráce s Toyo Steel, které by neměli uniknout pozornosti žádného fanouška těchto japonských plechových boxů na nářadí. Spolupráce výše jsou jasným důkazem, že boxy mohou sloužit k uložení všemožných věcí, a přitom být vždy stylovým doplňkem do domu, studia, ateliéru nebo studia.

 

Až si pořídíte vlastní Toyo Steel box, nezapomeňte s námi sdílet, k úschově čeho ho používáte vy. Fotku označujte tagem @tokyo_tools nebo #TOKYOTOOLS. 


>> KOUPIT TOYO STEEL NA ESHOPU >>


Zdroj:

  • Toyo Steel x SRL (neighborhood)
  • Toyo Steel x Supreme
  • Toyo Steel x FDMTL
  • Toyo Steel x Gelcare
.
.
.
.
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz