Nekonečné množsví využití Tool boxu v domácnosti

Víte, jak poznáte skutečně funkční design? Když vezmete jeden zdánlivě obyčejný Tool box a nemůžete se rozhodnout, jestli ho použijete jako šperkovnici, schránku na výtvarné potřeby nebo jednoduše jako dekoraci. Nechte se inspirovat a zjistěte, jakou roli může hrát právě ve vaší domácnosti. 

12home_tool_box_toyo_steel

.
.
.
.

KUCHYNĚ

Představte si tu parádu – při dalším úklidu už nemusíte zvedat jednu kořenku po druhé, abyste na polici utřeli prach. Stačí dát bokem jeden praktický Tool box a jede se dál. Takže on nejenže vypadá skvěle, udržuje pořádek, ale ještě navíc šetří čas? Nenechte se přemlouvat dlouho a uložte si do boxu svou sadu na filtr, sbírku voňavých čajů nebo třeba utěrky. 

 6home_tool_box_toyo_steel10home_tool_box_toyo_steel5home_tool_box_toyo_steel

KOUPELNA

Pojďme si dát společné předsevzetí na další měsíc, že se všichni pustíme do úklidu té jedné skřínky nebo šuplíku, kde házíme drobné kosmetické potřeby. Laky na nehty, uchošprty, tampónky na odličování, manikúrní nůžky, krémy na ruce... Je v tom takový nepořádek, že zapomenete, kam jste všechno dali a příště zase běžíte do drogerky pro nové. Přitom stačí chystrý úložný prostor (wink wink).

1home_tool_box_toyo_steel8home_tool_box_toyo_steel

DĚTSKÝ POKOJ

Každý štětec, pastelka i nůžky mají své místo. Ale zkuste to vysvětlit dětem. Nejvíc, co můžete udělat, aby se školní potřeby přestaly povalovat po psacím stole nebo na dně aktovky, je pořídit jim stylový Tool Box, do kterého svůj "kreativní mess" nahážou. Když už jsme u toho, vytvořte jim rovnou i místo, kam si seřadí všechny kabely a nabíječky, u kterých už si dávno nejste jisti, od čeho přesně jsou.

7home_tool_box_toyo_steel3home_tool_box_toyo_steel11home_tool_box_toyo_steel

DEKORACE

À propos, pojďme přestat ve všem hledat nějaký větší význam. Tool box zkrátka a dobře vypadá skvěle, nápaditě a neotřele. To je dostatečný důvod k pořízení, takže jestli ho prostě jen chcete mít na polici, protože se barevně hodí k vaší nové lampě, tak směle do toho. 

2home_tool_box_toyo_steel4home_tool_box_toyo_steel


Prohlédnout všechny Tool boxy

 

.
.
.
.
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz