Nastavení
Japonský nůž na měkký sýr ze série Morinoki, vyrábí Shizu Hamono se sídlem v kovářském městě Seki....
Japonský nůž na tvrdý sýr ze série Morinoki, vyrábí Shizu Hamono se sídlem v kovářském městě Seki. Malá,...
Japonský kuchyňský nůž ze série Morinoki, vyrábí Shizu Hamono se sídlem v kovářském městě Seki. Kompaktní model...
Japonský kuchyňský nůž ručně kovaný ve městě Sakai. Užitečný model Nakiri pro krájení ovoce a zeleniny. Čepel z damaškové...
Nůž na máslo a paštiku od Pallarés Solsona s čepelí z nerezové oceli a rukojetí z tvrdého dřeva boxwood. Ručně vyráběný v Katalánsku, pochází z dílen posledního nožířského...
Tradiční nůž na šunku od Pallarés Solsona s nerezovou čepelí a dřevěnou rukojetí je dlouhý, ostrý a nabízí...
Japonský kuchyňský nůž ručně kovaný ve městě Sakai. Kompaktní model Petty pro krájení, loupání a...
Japonský kuchyňský nůž, ručně kovaný ve městě Sanjo. Nepostradatelný model Santoku, vyrobený z oceli SLD s nerezovým...
Přírodní brusný kámen z oblasti Pyrenejí na severu Španělska. Určený na ostření nožů v domácnosti....
Nepostradatelný japonský nůž Santoku pro rychlé a efektivní krájení. Čepel má speciálně navržené hluboké...
Japonský kuchyňský nůž ručně kovaný ve městě Sakai. Nepostradatelný model Santoku s povrchovou úpravou Kurouchi a dubovou rukojetí.
Japonský kuchyňský nůž ručně kovaný ve městě Sakai. Nepostradatelný model Santoku s čepelí z damaškové oceli s povrchovou...
Kuchyňský sekáček od Pallarés Solsona s nerezovou čepelí a nýtovanou rukojetí ze stabilizovaného dřeva. Vyvážený,...
Japonský kuchyňský nůž ručně kovaný ve městě Sakai. Porcovací model Sujihiki, vynikající na krájení tenkých...
Kvalitně zpracovaný brusný kámen, s hustou koncentrací velmi jemných vzduchových kapsiček. Má vynikající...
Přírodní brusný kámen z oblasti Pyrenejí na severu Španělska. Ideální pro tesaře a jejich nářadí....