V pátek 29. března a během celého velikonočního víkendu bude náš showroom uzavřen. Děkujeme za pochopení.

Weltevree: Moderní relax v holandském hávu

U nizozemské značky Weltevree se setkává udržitelnost a současný design. Tenhle nový brand nejen vyrábí, ale sám navrhuje venkovní nábytek a outdoorové nástroje pro aktivní životní styl a relaxaci venku. Dělá to na na domácí půdě, tedy v Evropě.

V našem vršovickém showroomu máme aktuálně tři základní produkty. Tenhle set, který lze pořídit jako jednotlivé kousky využijete celoročně a to ať už chcete grilovat párkrát do sezóny na předzahrádce městského bytu, nebo hodláte vybavit tím nejnutnějším svou víkendovou chatu. 


1

Celokožené rukavice

kozene rukavice weltevree

229-2_weltevree-gloves-202207-tokyotools-web03

Celokožené rukavice jsou tak trochu z celé téhle trojice luxusním artiklem. Unisize velikost nabízí velmi přijemný chlup na omak a má prodloužené rukávy. Nejsou nehořlavé, ale přikládání do ohně, nebo manipulace s horkým kovovým roštem, grilovacím kamenem nebo udícími háky je opravdu "jako v rukavičkách". Zaroveň se skvěle hodí i na nošení materiálu a klestí k zátopu.

> KOUPIT RUKAVICE

 

2

Eko podpalovače z recyklovaných materiálů

podpalovač weltevree

232_weltevree-firestarter-202207-tokyotools-web01

Ostatně se zátopem si díky ekologickému přírodnímu podpalovači příliš hlavu dělat nemusíte. V krabici se nechází celkem 16 kousků, které vypadají jako miniaturní dřevěný dynamit. Knoty jsou vyvedeny z obou stran, štepy snadno hoří a jsou napuštěny eko hořlavinou. Celé to funguje jako taková příjemná pochodeň.

> KOUPIT PODPALOVAČ

 

3

Velká štípací sekera

weltevree_sekera_tokyo_tools_lifestyle

226-3_weltevree-axe-202207-tokyotools-web04

Poslední ale největší do trojice je štípací sekera. Dostatečně robustní hlava s dlouhou rukojetí nabízí dostatečnou údernost pro půlení pořádných špalků.

> KOUPIT SEKERU

 

Celé portfolio od Weltevree si drží moderní a jemný rustikální vzhled. Příliš se nestylizující do světa opuštěného života v divočině, ale naopak cílí na spojení města a přírody. A vyrábí produkty, které nabídnou odpočinek i pro hektické dny se všedním ruchem.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz