Japan: The Vegetarian Cookbook
Kód: TT0186Související produkty

Nepostradatelný japonský nůž Santoku pro rychlé a efektivní krájení. Čepel má speciálně navržené hluboké...

Špachtle pro grilování od Whiteley & Sons, vyrobena z nerezové oceli s precizně opracovanou ostrou hranou a rukojetí z bukového...

Japonský kuchyňský nůž ručně kovaný ve městě Sakai. Užitečný model Nakiri pro krájení ovoce a zeleniny. Čepel z damaškové...
Detailní popis produktu
Japan: The Vegetarian Cookbook - Nancy Singleton Hachisu
Kniha obsahuje více než 250 chutných a zdravých japonských vegetariánských receptů pro domácí kuchaře. V této sbírce představuje Nancy Singleton Hachisu, nejpovolanější odbornice současné japonské domácí kuchyně, japonské vegetariánské pokrmy a přibližuje vynikající chutě elegantní národní kuchyně těm, kteří dodržují rostlinnou stravu nebo chtějí snížit množství konzumovaných ryb a masa. Recepty jsou rozděleny podle stylu přípravy - podlévané, octové, smažené, dušené, vařené v páře, restované, grilované, nakládané a sladké - vedle nichž se Hachisu dělí o své odborné znalosti surovin, kultury a tradic tohoto jedinečného kulinářského stylu.
Detail
Autorka: Nancy Singleton Hachisu
Vazba: pevná
Počet stran: 368
Rozměry: 18 x 27 cm
Rok vydání: 2023
Jazyk: Anglický
Autorka
Nancy Singleton Hachisu je rodilá Kaliforňanka, která od roku 1988 žije se svým manželem, japonským farmářem, v prefektuře Saitama. Je autorkou čtyř knih, včetně knihy Japonsko: The Cookbook, a psala pro časopisy The Art of Eating, Lucky Peach, Saveur, Food & Wine, Travel & Leisure, National Geographic Food a BBC Travel. Hachisu se také podílela na epizodě „Salt“ seriálu společnosti Netflix - Salt Fat Acid Heat.

Japan: The Cookbook od Nancy Singleton Hachisu je komplexní a vizuálně působivá kuchařka, která nabízí více než 400 receptů...

Vegan JapanEasy od Tima Andersona je kuchařka, která nabízí více než 80 rostlinných receptů inspirovaných japonskou kuchyní.

Kuchařka Modern Asian Baking at Home je ideální pro všechny, kdo nostalgicky vzpomínají na asijské dezerty, i pro hobby a...

Debutová kuchařka uznávaného šéfkuchaře londýnské restaurace Ikoyi oceněné dvěma michelinskými hvězdami. Kniha...

Kniha Gohan: Everyday Japanese Cooking od Emiko Davies nabízí rychlé a pozoruhodně jednoduché japonské každodenní pokrmy,...

Kreativní vegetariánská jídla pro rychlé každodenní i pomalé víkendové vaření. 100...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.