Japonský kuchyňský nůž ručně kovaný ve městě Sakai. Nepostradatelný model Santoku s precizní Kiritsuke špičkou. Čepel z...
Univerzální kuchyňský nůž Gyuto, s čepelí z damaškové oceli a ebenovou rukojetí.
Ručně vyráběný kuchyňský nůž z nerezové oceli v tradičním japonském tvaru Nakiri. Ideální nůž na krájení...
Malý kuchyňský nůž od Pallarés Solsona z nerezové oceli a rukojetí z tvrdého dřeva boxwood. Typický a nezaměnitelný...
Japonský nůž na tvrdý sýr ze série Morinoki, vyrábí Shizu Hamono se sídlem v kovářském městě Seki. Malá, robustní čepel je vyrobena z nerezové oceli, doplněna rukojetí z...
Japonský kuchyňský nůž ručně kovaný ve městě Sakai. Užitečný model Nakiri pro krájení ovoce a zeleniny. Čepel z damaškové...
Japonský kuchyňský nůž, ručně kovaný ve městě Sanjo. Nepostradatelný model Santoku, vyrobený z uhlíkové oceli Aogami #2 s...
Nepostradatelný japonský nůž Santoku pro rychlé a efektivní krájení. Čepel má speciálně navržené hluboké...
Japonský kuchyňský nůž ručně kovaný ve městě Sakai. Nepostradatelný model Santoku s povrchovou úpravou Tsuchime a dubovou rukojetí.
Nastavení