Quick + Slow : Green Kitchen
Kód: TT0292Související produkty
Profesionální kuchyňský nůž Okeya Santoku je ručně kovaný v Miki, Japonsko a má černou povrchovou úpravu.
Kuchyňský nůž od Misuzu Hamono vyráběný japonskou dílnou Misuzu pana Miyawakiho ve vyhlášeném kovářském městě Miki. Tradiční technika zpracování oceli, broušení i lakování.
Toyo Steel, japonský výrobce, představuje stohovatelný ocelový tool box s nadčasovým designem. Tento krásný a odolný tool box nabízí nekonečné možnosti využití v různých...
Robustní, praktické a odolné kuchyňské nůžky z nerezové oceli. Made in Spain.
Ručně vyráběný kuchyňský nůž s nerezovou čepelí od Pallarés Solsona.
Ručně vyráběný sekáček s nerezovou čepelí od Pallarés Solsona.
Detailní popis produktu
Kreativní vegetariánská jídla pro rychlé každodenní i pomalé víkendové vaření. 100 vegetariánských receptů plných chuti a barev pro snadné vaření v hektických dnech + radost v kuchyni během líných víkendů.
Green Kitchen: Quick + Slow je tím nejlepším, co zatím David Frenkiel a Luise Vindahl dali dohromady. Těží z poznatků z předchozích knih, je plná vášně pro dobré jídlo, fusion, a především precizních receptů, které skvěle reflektují dvě základní situace, v nichž do kuchyně každý den každého týdne vstupujeme. Buď spěcháme a potřebujeme jídla rychlá, nebo máme chuť si vaření užít a hledáme tak trochu líné recepty, které zaberou nějaký ten čas… Proto tu najdete kategorie QUICK + SLOW!
Autor: David Frenkiel, Luise Vindahl
Vazba: pevná
Počet stran: 255
Rozměry: 21,2 x 26,2 cm
Rok vydání: 2023
Jazyk: Český
Debutová kuchařka uznávaného šéfkuchaře londýnské restaurace Ikoyi oceněné dvěma michelinskými hvězdami. Kniha vypráví poutavý příběh a cestu Chana a Ikoyi a obsahuje 80...
Tato kuchařka je ideální pro všechny, kdo nostalgicky vzpomínají na asijské dezerty, i pro hobby a zapálené domácí pekaře, kteří mají zájem o využití živých ingrediencí, jako je...
V této očekávané nové kuchařce se Sarah Glover dělí o svou vášeň pro americké otevřené prostory a osobitá auta. Každý z šedesáti receptů - včetně veganských, vegetariánských a...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.