Open Skies Cookbook: A Wild American Road Trip
Kód: TT0294Související produkty
Toyo Steel, japonský výrobce, představuje ocelový tool box s nadčasovým designem. Tento krásný a odolný tool box nabízí nekonečné možnosti využití v různých situacích,...
Krásný a kompaktní překapávač na kávu od japonského výrobce Lalpha.
Velkokapacitní cestovní hrnek z nerezové oceli od japonského výrobce Lalpha.
Německý kempingový gril Bushbox, extrémně skladný, lehký a navržený pro moderní a minimalistický přístup k outdoorovým aktivitám a kempování na divoko.
Ručně vyráběný kožený obal z hovězí usně a výrazným světlým prošíváním od německé značky Bushcraft Essentials.
Nůž Misuzu Hamono vyráběný japonskou dílnou Misuzu pana Miyawakiho ve vyhlášeném kovářském městě Miki. Tradiční technika zpracování oceli, broušení i lakování.
Toyo Steel, japonský výrobce, představuje ocelový tool box s nadčasovým designem. Tento krásný a odolný tool box nabízí nekonečné možnosti využití v různých situacích,...
Detailní popis produktu
"First up, this book is designed to take with you on the road, to accompany you on your travels, and to inspire great food along the way. So do not be afraid to get it dirty! Just think, dusty pages will only reinforce all the good stories you’re bound to come home with."
V této očekávané nové kuchařce se Sarah Glover dělí o svou vášeň pro americké otevřené prostory a osobitá auta. Každý z šedesáti receptů - včetně veganských, vegetariánských a bezlepkových - lze připravit na malém sporáku nebo grilu.
Kniha je pastvou pro oči i duši a je plná receptů z celé země - od Nové Anglie, New Yorku a Floridy až po Kalifornii, Nové Mexiko a Utah. Autorka se dokonce vydává na okružní jízdu za surfováním do Baja California. Cestu do každé destinace Sarah absolvuje v jiném vozidle.
Čtenáři se vydají do texaské a arizonské pouště na grilování v Land Roveru; prozkoumají vinařskou oblast severní Kalifornie v Dodge Freightlineru; ochutnají mořské plody z Maine ve Volkswagenu Campervan; ponoří se do hlubokého jihu v obytném voze Ford. Každý z šedesáti receptů - včetně veganských, vegetariánských a bezlepkových - lze připravit na malém sporáku nebo grilu. Nechybí ani bonusová kapitola o nápojích.
Vazba: pevná
Počet stran: 256
Rozměry: 21,7 x 26,6 cm
Rok vydání: 2023
Jazyk: Anglický
The story of the author’s cabin build in the wilderness, packed with practical advice for aspiring builders and insights into of the history of cabin culture around the world.
Fotograf Libor Fojtík se narodil v trampské rodině a do 18 let jezdil s rodiči i bez na vandr s usárnou a v kanadách. Po vstupu do horolezeckého oddílu v Příboře začal...
Kniha nevyprávěných příběhů tatranských chat. Najdete v ní příběhy a úvahy o drobných příhodách, ale i skutečné legendy, které by neměly chybět žádnému milovníkovi hor. Dozvíte...
Kreativní vegetariánská jídla pro rychlé každodenní i pomalé víkendové vaření. 100 vegetariánských receptů plných chuti a barev pro snadné vaření v hektických dnech + radost v...
Debutová kuchařka uznávaného šéfkuchaře londýnské restaurace Ikoyi oceněné dvěma michelinskými hvězdami. Kniha vypráví poutavý příběh a cestu Chana a Ikoyi a obsahuje 80...
Tato kuchařka je ideální pro všechny, kdo nostalgicky vzpomínají na asijské dezerty, i pro hobby a zapálené domácí pekaře, kteří mají zájem o využití živých ingrediencí, jako je...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.