Kuchyňské nůžky Toribe Seisakusho KS203

Kód: TT0009
2 670 Kč 2 206,61 Kč bez DPH
Vyprodáno
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

Kuchyňské nerezové ocelové nůžky od japonské značky Toribe Seisakusho. Ta přichází kombinovat tradičně vynikající řemeslné zpracování s ultramoderním designem. 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Kuchyňské nerezové ocelové nůžky od japonské značky Toribe Seisakusho. Ta přichází kombinovat tradičně vynikající řemeslné zpracování s ultramoderním designem. Ve východoasijské kuchyni se extra ostré nůžky používají pro přípravu jídel jako je stříhání bylin, zeleniny, příprava rybího masa a tradičních místních pokrmů. V západním světě tenhle produktový trend proniká jednak do přípravy salátů, polévek, a samozřejmě právě v japonské a dokonce italské kuchyni. Nůžky lze snadno povolením matice rozložit na dva kusy. Původní účel je snadné rozšířit o další spektrum užití v domácnosti. Čepele jsou extrémně ostré a fungují jako dva malé nožíky.

Značka: Toribe Seisakusho
Země výroby: Japonsko

Délka ostří: 75 mm 
Delká nůžek: 203 mm
Váha: 150 g

Užití: Určeno pro přípravu jídel mimo mrzlého masa, kostí, nebo jiných tvrdých materiálů (kov, plast a umělé hmoty)
Údržba: 
Nezerová ocel, sterilizováno. Bezúdržbový materiál. Můžete je mýt v myčce. Bez obav používejte ve vařící vodě.

 

Doplňkové parametry

Kategorie: DOMA
Hmotnost: 0.2 kg
Položka byla vyprodána…

TORIBE SEISAKUSHO je mladou a uznávanou značkou kuchyňských nůžek. Po setkání s jejími produkty je evidentní její focus na ultramoderní designové provedení, přesto si uchovává rys tradičního Japonska.

Japonská firma byla založena v 60. letech minulého století a to v tradičním regionu výroby drobných ocelových produktů. Své produkty na domácí půdě ve městě Sanjo nejen navrhuje, ale i sama kompletně vyrábí. Navíc disponují vlastní slévárnou, která jim zaručuje kontrolu nad základním materiálem a jeho složením. Vyhotovení pak probíhá za pomoci strojů a pod dohledem a s finální úpravou japonských řemeslníků. Každý produkt projde jejich rukama a prochází dokončovacím procesem. Čepele jsou ostřeny, hrany zabroušeny, všechny úhly a spoje zarovnány.

Sériová i zakázková výroba se orientuje na domácí i zahraniční trh. Jejich produkty jsou oblíbené v Austrálii, Kanadě nebo Spojených státech. Užití jejich kuchyňských nástrojů je široké, přímo v Japonsku jsou zvyklí kuchyňské nůžky používat při přípravě bylin, koření, zeleniny a třeba i masa. Specifický způsob se dostává i do západních zemí, třeba při přípravě salátů a rybích specialit.

 

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz