Kuchyňské nůžky Toribe Seisakusho KS203

Kód: TT0009
Restocked Nerezová Ocel
2 790 Kč
Skladem
Možnosti doručení

Kuchyňské nůžky z nerezové oceli od japonské značky Toribe Seisakusho, s krásným designem a extra ostrými čepelemi. Pro stříhání bylin, zeleniny, mořských řas nebo přípravu rybího a kuřecího masa.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Kuchyňské nůžky Toribe Seisakusho 

Kuchyňské nůžky z nerezové oceli od japonské značky Toribe Seisakusho. Krása a jednoduchost těchto nůžek naznačuje, že byly navrženy tak, aby minimalizovaly použití materiálu, a přitom zachovali svou kvalitu a funkčnost. Nůžky lze snadno povolením matice rozložit na dva kusy. To umožňuje snadné čištění a údržbu. Čepele jsou extrémně ostré a fungují jako dva malé nožíky. Ve východoasijské kuchyni se nůžky používají pro stříhání bylin, zeleniny, mořských řas nebo přípravu rybího masa a tradičních místních pokrmů. Původní účel je snadné rozšířit o další spektrum použití v domácnosti.

Detail

Výroba: Japonsko, Sanjo
Značka: Toribe Seisakusho
Model: KS-203
Délka celkem: 203 mm
Délka ostří: 75 mm
Hmotnost: 114 g
Ocel: nerezová ocel 

Výrobce

Toribe Seiaskusho je uznávanou značkou kuchyňských nůžek. Po setkání s jejími produkty je evidentní zaměření na ultramoderní designové provedení, přesto si uchovává rys tradičního Japonska. Firma byla založena v 60. letech minulého století a to v tradičním regionu výroby drobných ocelových produktů. Své produkty na domácí půdě ve městě Sanjo nejen navrhuje, ale i sama kompletně vyrábí. Vyhotovení probíhá za pomoci strojů a finální úprava prochází rukama japonských řemeslníků. Sériová i zakázková výroba se orientuje na domácí i zahraniční trh. Jejich produkty jsou oblíbené v Austrálii, Kanadě nebo Spojených státech.

JP Toribe Seisakusho Co., Ltd., 1-17-11 Tajima, Sanjo, prefektura Niigata, 955-0044, (+81)0256-35-2511, info@toribe.jp CZ Tokyo Tools s.r.o., Slovinská 652/19, Praha 10, 10100, CZ, 773707811, info@tokyotools.cz

Materiál

Čepele jsou s příborové nerezové oceli, rukojeti a šrouby z nerezové oceli SUS303.

Poznámka: Dodáváno v originálním balení.

Údržba

Nepoužívejte pro přípravu zmrzlého masa, kostí, nebo jiných tvrdých materiálů (kov, plast a umělé hmoty). Nůžky doporučujeme mýt ručně, ale jsou vhodné také do myčky nádobí. Pro čištění a údržbu lze rozložit na dva kusy.
Jsou vyrobeny z tepelně odolného materiálu, lze je tedy sterilizovat vyvařením. V případě, že se chod nůžek časem zhorší, stačí rozebrat a potřít zadní části čepelí tenkou vrstvou potravinářského nebo kaméliového oleje. 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

TORIBE SEISAKUSHO je mladou a uznávanou značkou kuchyňských nůžek. Po setkání s jejími produkty je evidentní její focus na ultramoderní designové provedení, přesto si uchovává rys tradičního Japonska.

Japonská firma byla založena v 60. letech minulého století a to v tradičním regionu výroby drobných ocelových produktů. Své produkty na domácí půdě ve městě Sanjo nejen navrhuje, ale i sama kompletně vyrábí. Navíc disponují vlastní slévárnou, která jim zaručuje kontrolu nad základním materiálem a jeho složením. Vyhotovení pak probíhá za pomoci strojů a pod dohledem a s finální úpravou japonských řemeslníků. Každý produkt projde jejich rukama a prochází dokončovacím procesem. Čepele jsou ostřeny, hrany zabroušeny, všechny úhly a spoje zarovnány.

Sériová i zakázková výroba se orientuje na domácí i zahraniční trh. Jejich produkty jsou oblíbené v Austrálii, Kanadě nebo Spojených státech. Užití jejich kuchyňských nástrojů je široké, přímo v Japonsku jsou zvyklí kuchyňské nůžky používat při přípravě bylin, koření, zeleniny a třeba i masa. Specifický způsob se dostává i do západních zemí, třeba při přípravě salátů a rybích specialit.

 

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz