Gohan: Everyday Japanese Cooking
Kód: TT0187Související produkty

Japonský kuchyňský nůž ze série Yuri, vyrábí Shizu Hamono se sídlem v kovářském městě Seki. Nepostradatelný model...

Japonský kuchyňský nůž ze série Morinoki, vyrábí Shizu Hamono se sídlem v kovářském městě Seki. Kompaktní model...

Japonský kuchyňský nůž ručně kovaný ve městě Sakai. Nepostradatelný model Santoku s precizní Kiritsuke špičkou. Čepel z nerezové...

Japan: The Cookbook od Nancy Singleton Hachisu je komplexní a vizuálně působivá kuchařka, která nabízí více než 400 receptů...
Detailní popis produktu
Gohan: Everyday Japanese Cooking - Emiko Davies
“Gohan to me means the everyday home-cooked meal. Nothing fussy. It’s quick and easy, but nourishing. A meal made with love.”
Emiko vyrůstala na každodenních pokrmech, které se vařily v domácnostech japonských matek a babiček. Jsou to jídla, která připravuje pro své vlastní děti: jednoduchá, sytá jídla, jako je tamagonogohan (smažená vejce s rýží), nudlová polévka soba, japonské kari, yakisoba a polévka miso, připravovaná s jakoukoli sezónní zeleninou, která je zrovna po ruce. Na rozdíl od toho, co si mnozí lidé myslí, není japonská domácí kuchyně složitá ani časově náročná. Je rychlá a pozoruhodně jednoduchá díky japonské filozofii, že čerstvé sezónní potraviny nepotřebují mnoho k tomu, aby se zvýraznila jejich přirozená chuť.
Detail
Autorka: Emiko Davies
Vazba: pevná
Počet stran: 256
Rozměry: 20,7 x 24,8 cm
Rok vydání: 2023
Jazyk: Anglický
Autorka
Emiko Davies je oceňovaná australsko-japonská spisovatelka, fotografka a autorka kuchařek. Vyrůstala v diplomatické rodině a většinu života strávila v jiných zemích, než je její rodná, od Číny po USA. Nyní je jejím domovem Itálie. Emiko je autorkou dalších pěti kuchařských knih: Florentine: (2016), Acquacotta (2017), Tortellini o půlnoci (2019), Torta della Nonna (2021) a Cinnamon & Salt: Cicchetti v Benátkách (2022).

Od autorky světového bestselleru Japan: The Cookbook, Nancy Singleton Hachisu. Kniha obsahuje více než 250 chutných a zdravých japonských...

Vegan JapanEasy od Tima Andersona je kuchařka, která nabízí více než 80 rostlinných receptů inspirovaných japonskou kuchyní.

Japan: The Cookbook od Nancy Singleton Hachisu je komplexní a vizuálně působivá kuchařka, která nabízí více než 400 receptů...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.