Značky: Autentické umělecké potřeby od Gekkoso Ginza

Není to jen obchod s výtvarnými potřebami. Je to místo, kde se lidé setkávají a komunikují prostřednictvím umění a řemesla. Ne nadarmo je v logu značky takzvaný “roh pro svolávání přátel”. Přáním bylo, aby se pod zvukem rohu sešli všichni, které spojuje vášeň pro skvělou hudbu, dobré pití a umění. Přesně taková atmosféra je v japonském Gekkoso dodnes. 

2-tokyo-tools-gekkoso.png

Nadčasovost a kreativita jsou zde klíčovými hodnotami. Značka Gekkoso od roku 1917 obohacuje svět prémiovými uměleckými potřebami a dalšími řemeslnými produkty. Tato jedinečná firma sídlí v srdci Tokia, v prestižní čtvrti Ginza, a svou historií a tradicí se stala symbolem kvality a estetiky made-in-Japan. Zakladatel Heizo Hashimoto tak vytvořil prostředí, kde každý může najít hlas pro svou tvořivost. Už po tři generace zůstává Gekkoso v rodině, což umožňuje udržovat nezávislost a nadále nabízet produkty, které vynikají svou autenticitou.

4-tokyo-tools-gekkoso-skicak

Gekkoso si také zakládá na respektování japonského kulturního dědictví a jazyka. To se samozřejmě odráží ve všech produktech. Jejich filozofie stojí na myšlence, že smysl pro barvy a zvuk je podkladem života a měl by být uchován a šířen dalším generacím.

5-tokyo-tools-gekkoso

Až tedy příště uslyšíte o značce Gekkoso, vzpomeňte si, že to není pouze japonská firma. Je to pocit, atmosféra a neopakovatelný zážitek. Je to prostor, kde se malířské plátno stává kanálem pro vzájemnou inspiraci a sdílení. Je to symbol japonského řemesla a uměleckého nadšení a pokračuje v poslání přinášet krásu do světa prostřednictvím osobité tvorby každého z nás.


Prohlédnout art supplies od Gekkoso Ginza

 



Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz