Toyo Steel Wagon: Univerzální, funkční a stylový

Toyo Steel Wagon představuje minimalistickou estetiku hluboce zakořeněnou v japonské kultuře. Dokládá, že Toyo Steel vytváří trvanlivé a funkční produkty bez kompromisu, a navíc ve velkém stylu. Jako důkaz místo slibu slouží značce několik prestižních ocenění designu a její vystavení a prodej na ikonických místech, jako je MoMA v New Yorku.

7_tokyo_tools_toyo_steel_wagon

Kam a co s ním?

Pevná ocelová konstrukce snese hodně. Nebojte se do něj naskládat všechno své nářadí nebo jej použít jako polici na pokojovky. Co se designu týče, tam není o čem. Toyo Steel Wagon roztluče srdce každého estéta a trend-settera. Jestli jej využijete v kuchyni pro zásoby koření, kafe a čaje nebo ho zaparkujete u nočního stolku s hromadou knih, už je jen na vás. Parádu bude dělat všude.

6_tokyo_tools_toyo_steel_wagon

Je to životní styl

Produkty, jako jsou právě ty od Toyo Steel, naprosto beze slov podtrhují vytříbený vkus svého majitele. Ať už pro ně najdete uplatnění přímo v domácnosti, kanceláři nebo dílně, z každého místa bude vyzařovat styl. Wagon v jakékoliv barvě je mistrovský kousek rafinovaně kombinující funkčnost a eleganci. Co se precizního designu týče, tak v Japonsku holt moc dobře ví, co dělají. Vyrábí se tam kousky, které od samého nákupu budou pravidelně přitahovat pohledy a pozornost nejen vás, ale i vašich návštěv.

1_tokyo_tools_toyo_steel_wagon

O Toyo Steel

Japonská značka vznikla v roce 1969 v Osace. Proslavila se jako specialista na takzvané Tool Boxy, které se těší oblibě díky svých mnoha kvalit, jako jsou lehkost, výjimečná kvalita a extrémní odolnost. Všechny detaily jsou promyšlené a každý jeden z nich posouvá produkty za hranici dokonalosti. Toyo Steel vyvinulo techniku výroby boxů z jednoho kusu oceli, čímž získala pozornost na světové úrovni. Jelikož jsou produkty na úrovni funkčního umění, tak si našly uplatnění nejen mezi řemeslníky, ale také umělci, dekoratéry a lidmi s moderním vkusem.

.
.
 
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz